Jak se nevykašlat na novoroční předsevzetí a hodit se do kondice? Začněte pomalu a bez dřiny – 5 ozdravných účinků masáže, které vás možná nenapadly

Je všeobecně známo, že masáž je speciální procedura využívaná k upevnění tělesného a duševního zdraví, odstranění bolesti a napětí, zlepšení celkového vzhledu a navození pocitu pohody. Má však také řadu dalších léčebných účinků:

Detox organismu a hubnutí i bez dietyMasáží k hubnutí

Cítíte se často nesoustředění? Bolí vás hlava? Jste často nemocní? Trpíte na potíže s trávením? Máte příznaky zanesení organismu toxiny. Obyčejná relaxační masáž v pravidelném opakování dokáže zázraky. Při masáži dochází k prokrvení a aktivaci lymfatického systému, což má pozitivní efekt i na celkový vzhled a celulitidu a to bez dřiny ve fitku. Pro požadovaný efekt detoxikace je nutné vyhnout se alkoholu a pít dostatek vody. Chcete-li si posvítit na celulitidu nebo potřebujete intenzivnější detox, zajděte si lymfatickou masáž.

Posílení imunity

Pravidelná masáž díky zmíněné aktivaci lymfatického systému, detoxikaci organismu, psychické relaxaci a zvýšení schopnosti uvědomění si vlastního těla slouží jako preventivní podpora imunitního systému. Pozor, pokud na Vás takzvaně „něco leze“, na masáž nechoďte. Zvýšená zátěž a vyplavení toxinů už by Váš organismus nemusel zvládnout a nemoc by se Vám mohla pěkně zhoršit.

Krásná pokožka Krásná pokožka

Možná Vaše pokožka v zimě trpí. Během masáže je Vaše pokožka opečována kvalitními přírodními oleji, které ji krásně vyživí. Mechanická stimulace během masáže navíc přispívá k prokrvení pokožky a vyplavení hormonů. V důsledku toho získá Vaše pokožka krásnou elasticitu, mladý vzhled a jemnost. Pro velmi suchou nebo pupínkovatou pokožku výborně funguje mandlový olej.

Regulace krevního tlaku

Během masáže ovlivňujeme tok krve a navracíme ji do krevního řečiště, ovlivňujeme tak i výši krevního tlaku. Pravidelná masáž přispět k regulaci krevního tlaku stejně jako pravidelný pohyb. Nicméně, trpíte-li vyšším, nižším nebo kolísavým tlakem, oznamte to masérovi.

Konec problémů s nespavostíMasáží proti nespavosti

Jste unavení, ale nemůžete večer usnout? Budíte se ze spaní? Zahoďte prášky a zajděte si na masáž. Masáž prokazatelně vede ke zklidnění nervového systému, přeladění mozku na jiné vlnové délky a vyplavení klidových hormonů. Opakovaná masáž Vás může problému nespavosti zbavit na trvalo.

[ratings]

Mohlo by se vám také líbit...

0

Your Cart